Sunday, December 18, 2011

Novogodišnje čestitke,I deo



Potrebno vam je :
  • hamer 
  • šilo
  • stiropor ( ili nešto slično kao podloga za bockanje)
  • vešta ruka ili ukucajte u googlu christmas template ornaments kao ja i dobićete šablone za bockanje
  • bojice ili flomasteri
  • šljokice,stikeri itd. za ukrašavanje (nase šljokice-kao neki dragi kamenčići su samolepljiv,iskreno ne znam im pravu namenu- mozda za ukrašavanje mobilnih telefona i sl.)

Izbockati šilom hamer,dati detetu da olovkom spoji tačkice,oboji,ukrasi i dobili ste lepe ,šarene i interesantne čestitke .

Svidela mi se i ideja od prošle godine s bloga Mame ne rade na repeat ali da bi se crtež nacrtan belom voštanom bojicom lepo video potrebno je bojiti sa što manje boje a više vode a to objasniti dvoipogodišnjakinji da nije potrebno samo što više da se zamaže kod nas baš nije imalo efekta.Na kraju je hamer počeo da se cepa tako da su nam dve čestitke uspele.


I na kraju sve čestitke su potpisane.Ti kružići su : mama,tata,Marta & njena beba (gde ima više od četiri kružića malo se zabrojala )


Ove čestitke su pravljene oko nedelju dana svakog dana po malo,početkom decembra,sve je sama crtala,bojila i ukrašavala.Ja sam možda zalepila sve ukupno 5-6 ovih šljokica,nije mi dala uz obrazloženje: ˝Ne možeš ti mama,ti si mala ˝.Moja asistencija je jedino bila u tome da je držim dalje od crne,braon i ljubičaste boje.

ps. konačno sam našla odakle inspiracija the Best Toys for Toddlers




2 comments:

  1. MArta ih je prekrasno obojila, oni kojima su namenjene ce se sigurno obradovati.
    Zao mi je sto vam cestitke sa vostankama nisu uspele, mada ove dve predstavljenizgledaju sasvim fino.

    ReplyDelete
  2. Hvala,i meni se sve svidjaju da razmišljam da ih sve zadržimo :-D

    ReplyDelete