Thursday, May 30, 2013

Rođendan - duga,baloni & pingvini


Martina grupica u vrtiću ima jednu lepu tradiciju proslave voćnih rodjendana malih slavljenika.Za drugare da se posluže spremili smo voćne ražnjiće i seckano voće na ovalu u bojama duge kao neku kobajagi torticu.Naravno bilo je svećica.I da se zna da deca sa zadovoljstvom jedu voće.

Bez balona da sve još više ušarene se ne može,na blogu Design Mom detaljno uputstvo u slikama za ovu diiiivnu dekoraciju.Od svake boje smo nizali dva puta po četiri balona-6 boja po 8 balona,ukupnu 48.Ko nema pumpu nek ne pokušava,dovoljno je što desni kažiprst strada od vezivanja balona u čvor -inače je jednostavno.Sistem je da se po četiri balona spoje iglom i koncem i onda tako spojeni nanižu na kanap.

Ovde se mogu naći lepe duga pozivnice,kome se ne svidja izbor u knjižarama i lenj je da sve ručno popunjava.

I vojska pingvina za kraj - How to Make Olive Penguins

A za pravi kraj prava duga.Marta je baš za rodjendan pričala kako ona nikad nije videla dugu i dan posle rodjendana drugarica šalje poruku : DUga !!!!  i nas dve odmah otrčasmo na terasu.






















  Jeleni za dugu

4 comments:

  1. Predivno.A ideja za pingvine je fantasticna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala,a pingvinići su ♥ ♥ ♥ ,niko ne ostaje ravnodušan - sećam se koliko sam se oduševila kad sam ih prvi put videla pre dve godine na proslavi jednog dečijeg rodjendana.Što reče moja drugarica pre neki dan: Jedinstvena prilika da pojedem pingvina :-D

      Delete
  2. Pa srećan vam rođandan sa malim zakašnjenjem. :)
    Divno si ovo odradila!!! Bravo!!!

    ReplyDelete